MC nyheder

'El Diablo' i begrænset antal

  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (1).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (3).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (4).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (5).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (7).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (9).jpg
  • Harley Davidson Low Rider El Diablo MCTC (8).jpg

Harley-Davidson har lanceret en ny specialmodel i Low Rider-serien med tilnavnet El Diablo – men den laves kun i 1.500 eksemplarer.

Hvis den normale Harley-Davidson Low Rider ST til knap 400.000 kroner er lidt for afdæmpet og mainstream til din smag, så kan du få den i håndmalet, djævlerød lak med unikt produktionsnummer og et lydanlæg, der nok skal skaffe dig opmærksomhed, hvis farven ikke gør.

Low Rider El Diablo produceres kun i 1.500 nummererede eksemplarer.

I samarbejde med Rockford Fosgate har Harley-Davidson nemlig udviklet et kraftigt lydanlæg med DSP-forstærker, to 5,25" subwoofere og to diskantenheder indbygget i den stelmonterede kåbe. Det kan også købes som ekstraudstyr til den normale Low Rider ST, men er altså standard på El Diablo.

Noget der ikke kan tilkøbes andre steder, er den totonede custom-lak i Bright Red og Red Sunglo. Med håndmalede, gyldne prinstripes er den en hyldest til West Coast-stilen og FXRT Sport Glide fra 1983. Kombineret med en modelnummerplatte på toppen af tanken får den El Diablo til at skille sig ud.

Modellen er seneste tilføjelse til H-D's "Icons Collection" serie.

Harley-Davidson Low Rider El Diablo deler den 1.923 kubik V2-motor og alt andet teknik med Low Rider ST, men koster 531.900 kroner. Den bliver kun produceret i 1.500 eksemplarer – så er du interesseret i én skal du være hurtig til at melde ud på H-D's hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.