MC nyheder

Endnu en filmaften med fart på

I samarbejde med MCTC blænder Cinemateket igen op for visning af motorcykelfilmen "Speed is Expensive". Det sker lørdag 9. december, og der er stadig ledige billetter.

Lørdag 9. december klokken 16:30 vil Cinemateket i København i samarbejde med MCTC endnu en gang vise motorcykelfilmen "Speed is Expensive: Philip Vincent and the million dollar motorcycle". 

Ligesom sidst vil Vincent-entusiast Jacob Garder igen kigge forbi med en vaskeægte Vincent-motorcykel og holde et kort oplæg, før filmen begynder.

I MCTC-magasinet #07 | 2023 kunne man også deltage i en konkurrence om 2 x fribilletter til visningen. Vinderne er nu fundet og kontaktet, men der er stadig ledige billetter til filmen 9. december. Bestil billet på Cinematekets hjemmeside her.

Kort om filmen "Speed Is Expensive: Philip Vincent and the Million Dollar Motorcycle"

Instruktør: David Lancaster

Plot: Filmen følger Philip Vincent-Day, da han begiver sig ud på en søgen efter svar om sin bedstefars liv og arbejde. Leno, Simonon, Surtees og andre Vincent-cykelaficionados tilbyder deres ekspertperspektiver. Filmen er et enestående portræt af en utrættelig drivkraft mod at skabe verdens hurtigste motorcykel. En film om passion og nødvendig kapital, kontakter og venner, op- og nedture.

Medvirkende: Philip Vincent, Jay Leno, Paul Simonon, Ewan McGregor (fortæller)

Storbritannien, 2022
DCP, 80 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.