Fremgang: Flere nye mc’er får nummerplade på

Antallet af nye indregistrerede motorcykler i Danmark stiger fortsat.

2019 lader til at blive endnu et godt år for motorcykelbranchen i Danmark. Det viser de seneste tal fra Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF).

I årets første tre måneder er der blevet indregistreret i alt 757 nye motorcykler herhjemme – en stigning på 34 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Stigningen er dog mere beskeden, når man sammenligner med 2017, hvor der indregistreret 700 nye motorcykler i årets første tre måneder. Men under alle omstændigheder står det klart, at antallet af nye indregistrerede motorcykler fortsat stiger.

Ændring i top-5

Ser man nærmere på fordelingen mc-mærkerne imellem, er det ”traditionen tro” Yamaha, der indtager 1. pladsen med 172 nye indregistrerede motorcykler i årets tre første måneder. Intet nyt under solen her.

Bemærkelsesværdigt er det til gengæld, at BMW, som normalt findes længere nede på listen, snupper 2. pladsen med hele 138 enheder. Som billedet i toppen også indikerer, er det de nye R 1250-modeller, som tager det store slæb, men F 750 GS er også en populær BMW herhjemme.

På 3. pladsen med 110 enheder finder vi Honda, mens Suzuki følger efter på 4. pladsen med 107 enheder. 5. pladsen går til Kawasaki med 54 enheder (to mere end Harley-Davidson på 6. pladsen).

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er der per 1. januar 2019 i alt 160.823 indregistrerede motorcykler i Danmark. 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.