MC nyheder

'Gasolina' - Ny dansk motorcykelfestival

"Ladies, start your engines!" Den 1.-3. september 2023 slår To Øl City i Svinninge nemlig porten op til første udgave af Gasolina – en weekend i motorcyklens tegn målrettet kvinder, men med plads til alle.

Mikrobryggeriet To Øls fantastiske område i det vestlige Sjælland danner til september ramme om en helt ny motorcykelfestival arrangeret af Destination Sjælland og MCTC - Landsforeningen for motorcyklister. Gasolina er et arrangement for motorcyklister i al almindelighed og kvindelige motorcyklister i særdeleshed med et program målrettet den hurtigst voksende gruppe af tohjulede motorentusiaster herhjemme.

- Vi glæder os til en weekend fuld af søsterskab, sammenhold og kærlighed til motorcyklen og det frie liv på to hjul, fortæller Morten Jensen, der er direktør i Destination Sjælland.

Talks og tryghed
På festivalen kan festivalgængerne blandt andet opleve ’Kvinde kend din mc’ med mekaniker Pia Steen og ’Alene på motorcykel i 3 år’ med eventyrer Henriette Thiim.

- Vi forsøger at sammensætte et program af interessante talks, der kan inspirere og gøre deltagerne klogere på motorcykellivet, forklarer Trine Bruun Rasmussen, der er projektleder på Gasolina og fortsætter:

- Derudover vil der være et wellness-telt på pladsen, spændende udstillere, aftenfester med DJ og meget andet.

For arrangørerne er det vigtigt, at man får skabt en tryg festival med ekstraordinære forhold for deltagerne. Derfor kan man også booke et glampingtelt med fire sengepladser, hvis ikke man vil medbringe sit eget, ligesom der er sørget for aftaler med omkringliggende overnatningssteder – og så er der selvfølgelig ekstra gode toilet- og badeforhold.

Gasolina gentænker det konventionelle træfformat med et fokus på og tilbud til kvindelige motorcyklister.

Stor interesse for festival
Gasolina er forankret i lokalområdet. Det betyder blandt andet, at der i løbet af festivalen vil være fælles rideout i smukke omgivelser med dybe skove, alléer og veje, der bugter og snor sig gennem det vestsjællandske landskab.
I det hele taget har det været vigtigt for arrangørerne, at festivalen havde bund i virkeligheden.

- Derfor er baggrunden for Gasolina også en solid forudgående research med spørgeskemaundersøgelse blandt kvindelige motorcyklister, fortæller Trine Bruun Rasmussen og uddyber:

- Det gav os et indblik i ønskerne til festivalen og stor viden om mc’erne med et lige personnummer.

For hele Norden
Selv om Gasolina lige har set dagens lys og afvikles for første gang i 2023, så fejler ambitionerne for festivalen ingenting.

- Planen er, at Gasolina skal være en årlig begivenhed, der over tid udvikler sig og bliver for kvindelige motorcyklister fra hele Norden – mandlige motorcyklister er selvfølgelig også velkomne, forklarer Morten Jensen med et glimt i øjet.

Hos MCTC - Landsforeningen for motorcyklister er forventningerne til det nye arrangement også høje:

- Vi håber, at Gasolina kan være med til at styrke mangfoldigheden blandt de danske mc-entusiaster. Der er en fantastisk tilvækst af kvindelige motorcyklister herhjemme, og vi synes, der manglede et event, som satte dem i førersædet i stedet for på passagerpladsen. Derfor ser vi festivalen som en spændende tilføjelse til sommerens mange fede mc-arrangementer, og vi håber, det vil blive taget godt imod, tilføjer MCTC's repræsentant i planlægningsudvalget, Jannick Charmig.

Billetter til Gasolina er i handlen nu fra 399 kroner for indgang hele weekenden. Se mere og køb billet på https://gasolinamc.dk

​​

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.