MC nyheder

Helt elektrisk med ny streetfighter

Triumphs elektriske streetfighter-projekt ”TE-1” er nået fjerde og sidste fase, og på en online-fremvisning 12. juli fortalte briterne, at prototypen nu er færdigtestet og står klar.

TE-1 fremstår i det Triumphs kendte streetfighter-look og byder blandt andet på 160 kilometers rækkevidde, som Triumph kalder klasseførende. Regenerativ bremsning er implementeret i TE-1, med mulighed for yderligere optimering, og Triumph forventer at kunne forbedre rækkevidden yderligere i fremtiden for deres elektriske motorcykler.

 

Med 160 kilometers rækkehvide burde eksempelvis en Zero SR14,4+ kunne være med, afhængig af testmetoden? Det samme gælder TE-1’s køreklar vægt på 220 kilo (222 kilo for Zero’en), men når vi taler om  topydelse stikker Triumph TE-1 i den grad af med 130 kW (177 hk), ligesom opladningstiden (0-80 %) på 20 minutter er hurtig.

 

TE-1 kan oplades på offentlige DC hurtigladere, som lynhurtigt giver 100 kilometers rækkevidde. Det lyder alt sammen spændende, men vi mangler stadig svar på, hvornår Triumph eventuelt vil sætte TE-1 i produktion?

 

Daytona 200 champion-raceren Brandon Paasch deltog i den sidste testfase, både i evaluering af motorydelse og også med den endelige opsætning af prototypen ved banetest, og han siger: "Gasresponsen på TE-1'eren er utrolig, motoren er både supermomentstærk og omdrejningsvillig. Den giver øjeblikkelig masser af kraft, så snart man rører gashåndtaget – hvilket er noget jeg elsker som motorcykelracer”.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.