MC nyheder

Historisk forhandler flytter

Efter mere end fire årtier på Randersvej i Aarhus N rykker Brdr. Sejr Motorcykler i starten af 2020 i nye, større lokaler.

Året var 1967, da Brdr. Sejr Motorcykler åbnede på adressen Bøgegade 3, som værkstedet stadig optager den dag i dag. Kun 10 år senere blev der udvidet mod Randersvej på nummer 36, hvor forhandleren ligeledes holder til endnu, og det er således ikke hver uge, vi kan berette om en flytning for Brdr. Sejr.

Moderne lokaler med mere plads
Efter en menneskealder i Aarhus Nord bliver 2020 dog året, hvor forhandleren rykker i nye, større lokaler – heldigvis under fem kilometer fra den nuværende bygning og stadig i hjembyen Aarhus. Den nye adresse bliver Sommervej 19, 8210 Aarhus V, og direktør Niels Sejr fortæller til MCTC, at de glæder sig til flytningen.

- Det bliver en kæmpe fornøjelse at rykke i de større og meget mere tidsvarende lokaler på Sommervej. Selvom vi har nydt tiden på Randersvej, ser vi frem til at tage de nye 1.100 kvadratmeter i brug til udstilling, lager og værksted, forklarer han.

Aarhus vokser, og området omkring Randersvej har længe været en byggeplads af nye boligkomplekser, så i løbet af februar måned begynder arbejdet med at pakke ned og flytte udstyret i de nye lokaler. Efter planen skal Brdr. Sejr Motorcykler slå de nye døre op 1. marts 2020, stadig som autoriseret forhandler af Suzuki-motorcykler foruden Kymco, PGO og mange udstyrsmærker.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.