Historisk forhandler flytter

Efter mere end fire årtier på Randersvej i Aarhus N rykker Brdr. Sejr Motorcykler i starten af 2020 i nye, større lokaler.

Året var 1967, da Brdr. Sejr Motorcykler åbnede på adressen Bøgegade 3, som værkstedet stadig optager den dag i dag. Kun 10 år senere blev der udvidet mod Randersvej på nummer 36, hvor forhandleren ligeledes holder til endnu, og det er således ikke hver uge, vi kan berette om en flytning for Brdr. Sejr.

Moderne lokaler med mere plads
Efter en menneskealder i Aarhus Nord bliver 2020 dog året, hvor forhandleren rykker i nye, større lokaler – heldigvis under fem kilometer fra den nuværende bygning og stadig i hjembyen Aarhus. Den nye adresse bliver Sommervej 19, 8210 Aarhus V, og direktør Niels Sejr fortæller til MCTC, at de glæder sig til flytningen.

- Det bliver en kæmpe fornøjelse at rykke i de større og meget mere tidsvarende lokaler på Sommervej. Selvom vi har nydt tiden på Randersvej, ser vi frem til at tage de nye 1.100 kvadratmeter i brug til udstilling, lager og værksted, forklarer han.

Aarhus vokser, og området omkring Randersvej har længe været en byggeplads af nye boligkomplekser, så i løbet af februar måned begynder arbejdet med at pakke ned og flytte udstyret i de nye lokaler. Efter planen skal Brdr. Sejr Motorcykler slå de nye døre op 1. marts 2020, stadig som autoriseret forhandler af Suzuki-motorcykler foruden Kymco, PGO og mange udstyrsmærker.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.