MC nyheder

Husqvarna viser helt ny Svartpilen

  • Husqvarna Svartpilen 801 MCTC (5).jpg
  • Husqvarna Svartpilen 801 MCTC (1).jpg
  • Husqvarna Svartpilen 801 MCTC (6).jpg
  • Husqvarna Svartpilen 801 MCTC (3).jpg

Fra i år vil adventureren Norden 901 få selskab af endnu en tocylindret model: Nemlig den nye Husqvarna Svartpilen 801.

Det er efterhånden længe siden, at den éncylindrede Svartpilen 701 udgik, men nu er Husqvarna endelig på banen igen med en nøgenmaskine i spændende design – og denne gang med en ekstra cylinder. Husqvarna er ejet af samme selskab som KTM, og den nye model med navnet Svartpilen 801 er baseret på KTM’s seneste 790 Duke. 

Det betyder en rækketoer på 799 kubik med 105 hk samt en lav vægt på 181 kg tør i Husqvarnaens tilfælde – syv kilo mindre end KTM 790 Duke. Stellet er så godt som uændret, og det er ikke en dårlig ting, så der er lagt op til, at Svartpilen 801 bliver en adræt køreoplevelse.

 Forgængerens runde LCD-instrument er erstattet med ny, mere konventionel (men nok også mere funktionel) TFT-skærm. 

Designet er til gengæld helt sit eget med Husqvarnas særegne kombination af retro og futurisme, der på Svartpilen 801 henter inspiration fra scrambler-genren. Affjedringen er fra WP og elektronikpakken er udvidet fra forgængeren med blandt andet quickshift og TFT-skærm som standard. Dansk pris og lancering er endnu ikke offentliggjort, men det er godt at se Husqvarna tilbage på sporet!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.