MC sport

Italien topper i MotoGP

Italieneren Francesco Bagnaia bragte VM-titellen tilbage til italienske Ducati efter 15 års fravær med en taktisk niendeplads i søndagens Valencia GP.

Suzuki sagde farvel til MotoGP med et brag, da Alex Rins vandt finaleløbet 2022 på Circuit Ricardo Tormo, foran KTM’s Brad Binder, der lavede en stærk slutspurt frem til andenpladsen, foran Pramac Racings Jorge Martin.

 

Med niendepladsen i Valencia kunne Francesco Bagnaia kalde sig verdensmester i MotoGP i 2022 – efter et imponerende comeback, da han var 91 point bagefter Yamahas Fabio Quartararo i sommerens tyske GP.

 

Med det italienske Bagnaia-Ducati-pars succes er der skrevet nye linjer i motorcykelhistorien. Sejren i søndagens race gav nemlig hattrick for Ducati, så Borgo Panigale-producenten nu har vundet både konstruktørtitlen, teamtitlen med Ducati Lenovo-teamet og kørernes titel i MotoGP-verdensmesterskabet 2022 – og den sidste person, der gjorde det i kongeklassen, var ingen ringere end Giacomo Agostini for 50 år siden, i 1972, da han vandt titlen i 500-kategorien med MV Agusta.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.