MC nyheder

Jawa-motorcykler på vej (tilbage) til Europa?

  • gallery2_edited.jpg
  • 01-1_edited.jpg
  • 02-1_edited.jpg
  • panel3_edited.jpg
  • panel4-2_edited.jpg
  • 05-1.jpg

Ifølge udenlandske medier får vi muligvis Jawa-motorcykler tilbage på det europæiske marked inden længe.

I øjeblikket vrimler det med historier om, at det indiskejede Jawa Motorcycle Company er på vej med nye modeller til det europæiske marked.

Indtil videre har mærket, der efter en licensaftale blev genoplivet af indiske Classic Legends Pvt. Ltd (datterselskab af Mahindra-koncernen) i 2016, ellers været forbeholdt kunder i Indien og Asien.

Men hvis man skal tro rygterne, så kan nye Jawa-modeller som ”Perak” – som du kan se flere billeder af i galleriet foroven – meget vel være på vej til Europa. Måske allerede i 2020.

Foruden den nye Perak har Classic Legends også netop lanceret en ny ”300”, der blev præsenteret i Tjekkiet i sidste uge, hvor det hele begyndte tilbage i 1929.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.