MC nyheder

Kawasaki udvider på Sjælland

  • Jens_Winther_Motorcykler_kawasaki_forhandler_2023_mctc (3).jpg
  • Jens_Winther_Motorcykler_kawasaki_forhandler_2023_mctc (1).jpg
  • Jens_Winther_Motorcykler_kawasaki_forhandler_2023_mctc (2).JPG

Jens Winther Motorcykler i Roskilde udvider nu sortimentet med Kawasaki-motorcykler.

Pressemeddelelse udsendt af Kawasaki Danmark 18-01-2023

Når den velrenommerede forhandler i dag slår dørene op, kan kunder og besøgende nyde den nyindrettede Kawasaki-afdeling med et bredt udvalg af både motorcykler og originalt Kawasaki-udstyr. Den danske importør, Carl Andersen Motorcykler A/S, og Jens Winther Motorcykler har nemlig indgået en forhandleraftale om, at det japanske mærke fremover skal være en del af det allerede brede udvalg af motorcykler i forretningen. Udover Kawasaki har Jens Winther allerede forhandling af Honda, KTM, Zero og Suzuki, så der er med andre ord meget at se på, og savle over, hos den sjællandske forhandler.

Hos den danske importør glæder man sig over samarbejdet med Jens Winther Motorcykler. "Med forhandlingen af Kawasaki hos Jens Winther har vi ikke alene sikret en god placering i Sjællands 'motorcykel centrum', men også indgået en aftale med en af landets dygtigste og mest velrenommerede forhandlere," udtaler Marck Lauritsen, direktør for Carl Andersen Motorcykler A/S.

Jens Winther, der er administrerende direktør, har lagt stor vægt på, at alle i forretningen såvel som på værkstedet, er 100 procent klar til at løfte opgaven og står godt rustet til at møde kunderne med samme ekspertise, når det gælder Kawasaki, som de har på de mærker, der allerede forhandles i forretningen. Den seneste tid har personalet hos den nye Kawasaki-forhandler derfor gennemgået både produkt og tekniske kurser, ligesom værkstedet nu er forsynet med viden og specialværktøj til at servicere og reparere alle Kawasaki-motorcykler, uanset alder.

"Vi glæder sig til samarbejdet med Jens Winther Motorcykler, og beslutningen skal samtidig være med til at sikre Kawasakis vækststrategi for området i årene fremover," udtaler Marck Lauritsen.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.