Køb din egen MotoGP-racer

KTM har sat to af sidste års RC16-racere til salg, så hvis du har masser af penge, er der nu en helt unik mulighed for at få en ægte MotoGP-maskine i garagen.

2019 var KTM's hidtil bedste sæson i MotoGP, holdets førstekører Pol Espargaro sluttede i top 10 otte gange og fik 100 point ud af sine anstrengelser - ja en enkelt startplacering i første række blev det endda til på Misano-banen. Vi garanterer ikke, at du kan præstere det samme, men nu kan du i hvert fald få samme værktøj som Pol Espargaro, da KTM har sat to 2019-udgaver af RC16'eren til salg.

Det er ikke hver dag, at private får mulighed for at købe en ægte MotoGP-racer, så det er måske intet under, at prisen er 288.000 euro (tæt på 2,2 millioner kroner) eksklusive moms... Til gengæld er KTM flinke at smide en af Pol Espargaros læderdragter og styrthjelme oveni handlen, samt et besøg i MotoGP-paddocken til et valgfrit racerløb i 2021.

Skal du have fat i én af de to KTM-racere, skal du sende en mail til rc16@ktm.com - så skal de nok vende tilbage til dig, hvis du bliver udvalgt!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.