MC sport

Køb din egen MotoGP-racer

KTM har sat to af sidste års RC16-racere til salg, så hvis du har masser af penge, er der nu en helt unik mulighed for at få en ægte MotoGP-maskine i garagen.

2019 var KTM's hidtil bedste sæson i MotoGP, holdets førstekører Pol Espargaro sluttede i top 10 otte gange og fik 100 point ud af sine anstrengelser - ja en enkelt startplacering i første række blev det endda til på Misano-banen. Vi garanterer ikke, at du kan præstere det samme, men nu kan du i hvert fald få samme værktøj som Pol Espargaro, da KTM har sat to 2019-udgaver af RC16'eren til salg.

Det er ikke hver dag, at private får mulighed for at købe en ægte MotoGP-racer, så det er måske intet under, at prisen er 288.000 euro (tæt på 2,2 millioner kroner) eksklusive moms... Til gengæld er KTM flinke at smide en af Pol Espargaros læderdragter og styrthjelme oveni handlen, samt et besøg i MotoGP-paddocken til et valgfrit racerløb i 2021.

Skal du have fat i én af de to KTM-racere, skal du sende en mail til rc16@ktm.com - så skal de nok vende tilbage til dig, hvis du bliver udvalgt!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.