MC nyheder

Kør mc uden kørekort

Igen i år vil det være muligt at køre mc uden kørekort, når Lisbeths Køreskole afholder arrangement på Kolding Køretekniske Anlæg lørdag 15. juni.

Med den store interesse for sidste års "kør mc uden kørekort"-dag har Lisbeths Køreskole valgt at gentage succesen igen i år.

Det sker på Kolding Køretekniske Anlæg lørdag 15. juni fra klokken 10 til 16. Prisen er 50 per tur, og alle over 18 år med bilkørekort kan få lov at prøve kræfter med, hvad det vil sige at køre mc.

Køreskolen stiller instruktører, motorcykler og beklædning til rådighed for alle, der ønsker at opleve glæden ved at køre motorcykel. Har man selv tøj, støvler og/eller hjelm, er man selvfølgelig velkommen til at benytte det i stedet.

Indtjeningen på dagen går traditionen tro ubeskåret til Børnecancerfonden, og der vil ud over køreture på anlægget også være mulighed for at se på motorcykler fra blandt andet Jensens Motorcykler.

Se mere på Lisbeths Køreskoles hjemmeside og på Facebook. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Pris per tur:

50 kroner per tur. Beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

En tur består af instruktion, kørsel i kravlegård samt to omgange på det køretekniske anlæg.

Aldersgrænse og deltagerkrav:

Man skal minimum være 18 år og have kørekort til bil for at deltage.

Tid og sted:

Lørdag 15. juni 2019 klokken 10 til 16

Kolding Køretekniske Anlæg
Vranderupvej 15
6000 Kolding

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.