MC nyheder

KTM lancerer mc-navigation via smartphone

  • myridebg3.jpg
  • Ikke-navngivet-1.jpg

"My Ride"-app'en forbinder KTM'er med smartphones og lader føreren bruge telefon, navigation og musikafspiller direkte fra motorcyklens display.

Sidste år lancerede KTM deres telefonopkoblingsplatform "My Ride", der gjorde det muligt for KTM-ejere at forbinde deres motorcykel og smartphone via bluetooth, så de kunne foretage musikafspilning eller telefonopkald uden at tage hænderne fra styret. Til 2018 tager KTM det dog skridtet videre med introduktionen af navigation i My Ride.

Ved hjælp af en ny KTM My Ride app kan smartphones nu sende navigationsoplysninger til TFT-skærmene på KTM's Super Adventure-modeller. Du får her alle de informationer, du normalt ville få på en ekstern GPS-enhed, men blot elegant integreret i motorcyklens instrumenter. My Ride navigationen indeholder således både information om estimeret ankomsttid, afstand til målet samt deltaljeret rutevejledning. Du kan også tilgå dine senest anvendte destinationer eller preindstillede favoritter, så du kan starte navigationen helt uden at tage telefonen op af lommen.

'BMW Motorrad Connectivity', som tyskerne præsenterede i efteråret, er et tilsvarende system.

KTM er klar over, at en del af deres kunder nyder at køre alt andet end den direkte vej - ja, måske slet ikke på en decideret vej overhovedet. Så det er også muligt at planlægge en rute på forhånd med op til 128 interessepunkter undervejs, og kortet kan downloades på telefonen, mens man har adgang til wifi, så mobildataregningen ikke går amok på en lang tur.

Smartphoneintegration er efterhånden udbredt i selv små biler, og med de store TFT-skærme, som mange nye motorcykler kommer med, var det nok bare et spørgsmål om tid, før de også gjorde deres indtog på de 2-hjulede. Det stod også klart, da den nye Honda Gold Wing sidste år blev præsenteret som den første motorcykel med Apple CarPlay - Apple MotorcyclePlay lød åbenbart ikke lækkert nok...

Se KTM's nye system i aktion herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.