MC nyheder

LiveWire bliver selvstændigt mærke

  • LiveWire One Harley-Davidson MCTC (1).jpg
  • LiveWire One Harley-Davidson MCTC (3).jpg
  • LiveWire One Harley-Davidson MCTC (4).jpg

Harley-Davidsons elektriske motorcykel "LiveWire" bliver relanceret som modellen "One" i et nyt separat elmærke, der fremover bærer navnet LiveWire.

Harley-Davidsons elektriske satsning bliver nu udskammet fra moderselskabets modelprogram og lanceres fra i år som et selvstændigt mærke, der blot hedder LiveWire. Modellen, der tidligere bar navnet, hedder nu One, og Harley-Davidson-mærket er fjernet fra "tanken".

Gammel vin på ny flaske
LiveWire One deler ellers specifikationer med den oprindelige Harley-Davidson LiveWire, og der er således tale om en ren marketingøvelse, formentlig i et forsøg på at tiltale yngre motorcyklister uden at skræmme den oprindelige Harley-Davidson-skare væk med innovation, modernisering og andre fyord.

LiveWire ligner sig selv, men Harley-Davidson-logoet på "tanken" er væk.

Harley-Davidson skriver, at både software og hardware er opdateret til lanceringen af LiveWire One, uden dog at komme nærmere ind på, hvad der specifikt er ændret siden, der stod "Harley-Davidson" på siden. Ikke at det er en dårlig ting, for vi kunne faktisk ret godt lide den elektriske H-D, da vi testede den i Touring Nyt 7/2019.

LiveWire One er på markedet i USA nu, hvor der åbnes 12 dedikerede LiveWire-forhandlere i år, mens den internationale lancering først bliver i 2022. Så hvis du gerne vil have, at der står "Harley-Davidson" på din LiveWire, er det ved at være sidste udkald!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.