MC nyheder

Loppe- og stumpemarked i påsken

Jagten på finurlige loppefund, reservedele og retroguld går atter ind i MCH Messecenter Herning, når det traditionsrige Loppe- og stumpemarked for 72. gang fylder messehallerne med alt, hvad genbrugshjertet begærer.

Pressemeddelelse fra MCH udsendt 01-04-2022. Foto: MCH/Tony Brøcher.

Filmklassikere, keramik, knallerter, reservedele, retroplakater, teaktræsmøbler og sølvbestik. Det er bare noget af det guld fra gemmerne, der venter antikjægere, motorentusiaster, samlere og andre loppelystne lørdag 9. april. Her skifter lopper og stumper hænder og får nyt liv, når 400 udstillere står klar med alskens genbrug på Loppe- og stumpemarked i MCH Messecenter Herning.

Det er 72. gang, at messehallerne danner rammen om Danmarks største indendørs marked, og det traditionsrige genbrugsmekka bliver kun mere aktuelt:

"Markedet kom til verden, længe før genbrugstanken for alvor var hip, men nu giver det også så meget mening i det større billede. Vi glæder os til at fylde hallerne med liv og genbrugsglæde og til at byde både vores udstillere og de besøgende velkommen igen. Det er altid så herligt at se glæden, når en genbrugsjæger finder det, som han eller hun har ledt efter i årevis," siger projektchef i MCH Anders L. Mortensen.

Populær tradition

Loppe- og stumpemarked, som har fundet sted i MCH Messecenter Herning siden 1984, er Danmarks største indendørs marked og breder sig over 23.000 kvadratmeter.

Det populære genbrugsmekka er inddelt i to områder - ét for lopper og ét for stumper. Mens loppemarkedet fylder fire haller med antikviteter og nips, er de resterende fire haller dedikeret til stumper og reservedele. Her er stort set alt, hvad motorkendere måtte drømme om til såvel biler som motorcykler, scootere og knallerter, ligesom der er rig mulighed for at inspicere de flotte køretøjer. Hen over standene er det også muligt at udveksle specialviden og gode fif, når udstillerne deler ud af deres mange års erfaring med samling, reparation og opgradering af køretøjer.

Loppe- og stumpemarked finder sted i MCH Messecenter Herning lørdag 9. april fra kl. 08-16. Billetter kan købes på loppeogstumpemarked.dk med en besparelse på 25 % samt ved indgangen.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.