Louis MC flytter

Udstyrsforhandleren Louis MC flytter denne uge sin Aarhus-afdeling i nye større lokaler.

Efter fem år på Frederiks Allé i det centrale Aarhus, flytter Louis MC ud af byen nu på torsdag den 23. juli. Med den løbende udvidelse af sortimentet er de fysiske rammer i Aarhus C efterhånden blevet en begrænsning i forhold til at kunne tilbyde et tilpas bredt udvalg af MC-beklædning og -udstyr. Derfor rykker forretningen nu ud til industrikvarteret i Tilst vest for Aarhus, hvor Bauhaus, Elgiganten og andre store virksomheder holder til.

Det er vores ambition at skabe inspirerende og tiltalende rammer for enhver type MC-kører, sådan at erfaringer kan udveksles over en kop kaffe eller ved et af vores tilbagevendende get-together weekendarrangementer, skriver Louis MC på deres hjemmeside, hvor de har offentliggjort nyheden om den store nye butik.

Louis MC åbnede sin første forhandler i Søborg i 2011 under mottoet "udstyr til tyskerpriser", og udvidede i 2015 med Aarhus-forretningen, der nu flytter til nye lokaler i Anelystparken 21B, 8381 Tilst.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.