MC nyheder

Maverick er tilbage på Kawasaki

Traileren for den nye film Top Gun: Maverick er landet – og hvis man kan lide motorcykler og jetfly tegner det godt.

Nogle vil måske mene, at den oprindelige Top Gun film fra 1986 mest handlede om fly, siden Pete "Maverick" Mitchell jo var jagerpilot. Men her blandt MCTC-redaktionens medlemmer var det ikke de (i øvrigt fede) F14-fly, der løb med størstedelen af opmærksomheden – nej det var den grå/røde Kawasaki GPZ 900 R, der for alvor fik mundvandet i omdrejninger.

I den oprindelige Top Gun fra 1986 kører hovedpersonen Maverick på en Kawasaki GPZ 900 R.

Til sommer går det så løs igen, for 2'eren Top Gun: Maverick rammer de danske biografer i juli måned, og det betyder et gensyn med Tom Cruise på motorcykel i solnedgangen. Den officielle trailer til filmen er netop blevet offentliggjort, og i den får vi både GPZ-barndomshelten at se, samt (hvad vi må gå ud fra er) Mavericks nye køretøj: Kawasaki Ninja H2.

De to motorcykler har begge 4-cylindrede rækkemotorer på mellem 900 og 1000 kubik (908 for GPZ og 998 for Ninja H2), men takket være en kompressor yder den moderne arvtager godt dobbelt så mange hestekræfter: 231 hk mod 115 hk. Og så er der jo ingen sag at køre om kamp med jagerfly...

Se selv i traileren herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.