Af MCTC / 30-04-2024

MCTC's hjemmeside har fået en tiltrængt visuel og teknisk overhaling – bliv klogere på det nye mctc.dk.

Tiden var efterhånden løbet fra den gamle udgave af MCTC's hjemmeside. Derfor har MCTC lanceret en ny udgave af mctc.dk, og dén befinder du dig på nu.

Den nye hjemmeside tæller både helt ny indhold samt visuelle og tekniske opdateringer, men består også fortsat af mange velkendte elementer fra den forhenværende udgave – eksempelvis login-siden MIT MCTC, kalender, guides og nyheder.

Blandt de nye tiltag på mctc.dk er et interaktivt kort, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i alt fra træf- og mødesteder til mc-klubber og overnatning målrettet motorcyklister – ikke kun i Danmark, men i hele verden. Kortet er i øvrigt som meget andet indhold på hjemmesiden under løbende udvikling og forbedring, og her i opstartsfasen kan der forekomme små udfald, fejl og manglende henvisninger fra tidligere. Vi arbejder dog på højtryk for at rette til hurtigst muligt.

MCTC.dk anno 2024

På det nye mctc.dk kan man også stadig tilgå den digitale udgave af MCTC-magasinet – det kræver blot, at man er medlem og logget ind via MIT MCTC. Er du endnu ikke medlem, kan du købe medlemskab via den nye og forbedrede shop. Det koster som altid kun 360 kroner årligt. I shoppen finder du også MCTC's kørekurser, events og meget andet.

Medlemskab giver også adgang til MCTC's campingplads kun for motorcyklister, +2.800 rabataftaler og fordelagtig mc-forsikring. Se alle medlemsfordelene.

MCTC håber, at gamle som nye brugere vil tage godt imod mctc.dk anno 2024 og opfordrer desuden medlemmer såvel som ikke-medlemmer til at indsende forslag, ris og ros. Det gør man nemt via den nye kontaktformular eller på e-mail til info@mctc.dk.

Læs også

Mangler magasinet?

#04 | 2024: Nyt nummer ude nu

Nye MCTC-kørekurser i hele landet