MC nyheder

MCTC-magasinet er på gaden nu

  • MCTC_magasin_2022_7.jpg
  • MCTC_magasin_2022_3.jpg
  • MCTC_magasin_2022_4.jpg
  • MCTC_magasin_2022_5.jpg

MCTC-magasinet er Danmarks nye samlingspunkt for eventyrere, værkstedsrotter, adrenalinjunkier – og alle andre typer motorcyklister. Er du fan er tohjulere, vil du helt sikkert finde inspiration, underholdning og ny viden i MCTC-magasinet, som netop er sendt på gaden.

Kører du motorcykel hver dag til og fra arbejde eller kun på den årlige sommerferie sydpå flankeret af fuldt taskesæt og passager? Nyder du trackdays med knæet i asfalten eller offroad-ture med grus under knopperne? Måske du er typen, der skruer mere, end du kører, eller én der går mere op i fællesskab end mekanik? Uanset hvilken form for motorcyklist, du er, vil du kunne se dig selv i MCTC-magasinet.

Der er nemlig plads til og noget for alle i MCTC – Landsforeningen for motorcyklister, som udgiver MCTC-magasinet. Og det har aldrig været tydeligere end med lanceringen af det nye medlemsmagasin. MCTC-magasinet bygger videre på historien fra og erfaringerne med Touring Nyt, der har været Danmarks største motorcykelmagasin i årtier, men ryster posen og gentænker indholdet i et friskt og moderne format.

"Vi har i endnu højere grad end tidligere fokus på menneskerne bag maskinerne foruden det fællesskab, som motorcyklister har på tværs af køn, alder, bopæl og beskæftigelse," forklarer redaktionschef Daniel Bohnsen om det nye magasin.

 

Vidste du, at Michael Kvium også kører motorcykel?


Noget for alle motorcyklister
Det første magasin er netop udkommet. Her pryder Michael Kvium forsiden, og længere inde i magasinet får læserne et eksklusivt interview med den verdenskendte kunstner, der også kører motorcykel. Med nye afsnit som ”Medlemsgaragen” er der samtidig åbnet op for at sætte ansigt på og komme tættere på foreningens mere end 38.000 medlemmer.

Magasinet indeholder som altid også test af de sidste nye motorcykler, der kan være en hjælp, når der skal købes ny maskine hos landets forhandlere. Og til nostalgikerne er der retrotest af klassikerne fra fortiden foruden en masse tips og tricks til teknik og vedligehold.

På samme måde tager velskrevne og fotografiske features fra fjerne lande som Sydafrika og Georgien læserne med ud i verden, ligesom temaer som ombygning af motorcykler og vejsidesyn også en fast del af indholdet i det nye magasin. Det gælder også reportager fra årets store motorcykelbegivenheder fra ind- og udland samt besøg hos værkstedsfællesskaber, ildsjæle i motorcykelmiljøet og meget, meget mere.


Hos amerikanske Omega Motors er de vilde med el!


Magasinet er ude nu
Det hele er pakket ind i moderne linjer med lækre, matte materialer, der er en coffee table book værdig, og i en størrelse, der giver plads til at dvæle ved både fotos og fortællinger.

Som medlemsmagasin kan MCTC-magasinet ikke købes i den lokale kiosk eller på tankstationen, men
udsendes med posten otte gange årligt til de mere end 38.000 medlemmer af MCTC – Landsforeningen for motorcyklister.

Foreningens forretningsfører Søren Holm Bendtsen håber derfor også, at nuværende såvel som kommende medlemmer af MCTC vil tage godt imod det nye magasin.

"Vi har glædet os enormt meget til at relancere MCTC’s medlemsmagasin i et tidssvarende format, der indeholder den bredde og kvalitet, som hele vores forening afspejler, og som de danske motorcyklister fortjener," siger Søren Holm Bendtsen.


I "Medlemsgaragen" besøger vi medlemmerne og deres motorcykler.


Læs magasinet her
Medlemmer af MCTC får automatisk tilsendt det nye magasin og kan samtidig læse det online her (kræver mitMCTC-login).

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det for kun 290 kroner om året.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.