MC nyheder

MCTC: Pas på huller i vejene

MCTC opfordrer til forsigtighed, når motorcyklisterne om få uger tager hul på 2024-sæsonen. Landets veje er nemlig plaget af ekstraordinært mange huller, som især er farlige for tohjulede køretøjer.

Flere medlemmer har henvendt sig til MCTC med udbredt bekymring over det stigende antal store og dybe huller i vejbelægningen rundt omkring i landet.

Hullerne er især farlige for tohjulede køretøjer, og med kun få uger til start på årets motorcykelsæson er der stor risiko for alvorlige skader.

Derfor er MCTC i gang med at undersøge, hvad der bliver gjort på statsligt og kommunalt niveau for at udbedre skaderne. Vi har blandt andet forelagt problemet for Vejdirektoratet, som dog endnu ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.

I mellemtiden opfordrer vi vores medlemmer til at hjælpe kommunerne med at afdække problemernes størrelse ved at rapportere vejskader på de kommunale veje. Det gør man nemmest ved at downloade appen ”Giv et tip” (i nogle kommuner ”Giv et vink” eller ”Giv et praj”) og her indberette skader, som man støder på.

Er man i tvivl om, hvilken kommune en given vej hører til, kan man finde hjælp på Vejdirektoratets hjemmeside.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.