MC nyheder

Medlemsundersøgelse 2023

Mere end 5.000 medlemmer har deltaget i MCTC's medlemsundersøgelse 2023, og nu er resultaterne klar. Se et udpluk her eller log ind på mitMCTC og få adgang til hele undersøgelsen.

Kære medlem af MCTC

Tak for hjælpen og den store opbakning til vores vigtige medlemsundersøgelse.

MCTC bevæger sig i et motorcykellandskab, som ligesom samfundet er i fuld fart og under stor udvikling. Hvert år ser vi nye teknologier springe ud på årets motorcykelmodeller og udviklingen går stærkt – hvem tænker for eksempel på, at det i år er 35 år siden, BMW fremstillede den første serieproducerede motorcykel med ABS-bremser. I dag findes der motorcykler med kurve-ABS, adaptiv fartpilot, digitale køremodus og tilmed elmotorer.

MCTC er en stolt og traditionsrig forening, som også formår at udvikle sig og forblive nutidig. Det værner vi om ved at kombinere motorcykel-samfundets tendenser med den viden, vi får fra vores medlemmer. Derfor er vi glade for, at mere end 5.000 medlemmer har gjort det muligt for os at have valid og repræsentativ data at basere fremtiden på.

Med Venlig hilsen Søren Holm Bendtsen, forretningsfører MCTC

 

UDPLUK AF UNDERSØGELSENS RESULTATER

HVOR TILFREDS ER DU ALT I ALT MED MCTC?
Undersøgelsen viser, at medlemmerne grundlæggende er tilfredse med MCTC. Kun 6 % er utilfredse med MCTC i sin helhed, og hele 94% giver udtryk for at kontingentet giver god valuta for pengene.

Top-5 vigtigste aktiviteter i foreningen:
73 % medlemsmagasinet
57 % den politiske indflydelse
49% forsikringsordningen
40% køretekniske kurser
37% rabataftaler, konkurrencer mv.

 

MEDLEMSMAGASINET
Vi er glade for, at medlemmerne har taget godt imod det nye magasin. Vi har gjort os umage med at skabe nye typer af artikler og indhold med stor respekt for de traditionsrige og populære elementer, som har præget medlemsmagasinet gennem mange år. Undersøgelsen viser at 97 % benytter magasinet og kun 8 % er utilfredse med indholdet.

Top-5 over tilfredshed med magasinet:
83% billederne
79% papirets kvalitet og indpakning
76% læsevenligheden
75% indholdet
73% det visuelle udtryk

 

HVAD ER DIT FORETRUKNE INDHOLD I MAGASINET
MCTC har en lang tradition for at teste både nye og gamle motorcykler. Vi mener, det giver medlemmerne mulighed for at få indblik i de gode og mindre gode egenskaber, man som forbruger kan overse på den korte prøvetur hos forhandleren. Vi skriver også om motorcykelhistorier, teknik og begivenheder for at give et bredt indblik i motorcykellivet i ind- og udland. 41% tilkendegiver tilmed at interviews af mennesker og klubber er deres foretrukne indhold i magasinet.

Top-5 over foretrukket indhold i magasinet:
76% test af motorcykler og udstyr
69% MC-rejser og historier fra ind- og udland
62 % guides, teknik, love, regler og tips
49% aktuelle begivenheder
47% reportager fra arrangementer og træf

 

MEDLEMMERNES ALDERSSAMMENSÆTNING
En interessant og vigtig tendens er medlemmernes alderssammensætning. Vi må sande at gennemsnit-medlemmets alder må kategoriseres som fremskreden. Gennemsnitsalderen på en nyindmeldt i 2022 var 45 år.

Top-5 aldersgrupper i MCTC:
55% er 55-69 år
27% er 40-54 år
10% er 70-100 år
6% er 25-39 år
2 % er 18-24 år

 

MC TOURING CAMP
Ud af foreningens 36.792 medlemmer benyttede 2.169 medlemmer svarende til knap 5,9 % muligheden for overnatning på MC Touring Camp i 2022. Også 1.379 ikke-medlemmer benyttede sig af muligheden for overnatning. Dvs. en belægning på 61 % medlemmer og 39 % ikke-medlemmer.

Top-5 udsagn om MC Touring Camp:
60% en campingplads for motorcyklister
59% et træfsted
47% et sted jeg møder nye mennesker
42% et overnatningssted
28% et sted at holde fest med andre motorcyklister

 

Hele undersøgelsen (for medlemmer)

Hele medlemsundersøgelsen er tilgængelig for MCTC-medlemmer – det kræver blot, at du er logget ind på mitMCTC.

Du finder den samlede medlemsundersøgelse via forsiden på mitMCTC eller ved at klikke her (åbner ny fane).

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.