MC nyheder

Mød MCTC på Motorshow 2023

Kom til Motorshow i MCH Messecenter Herning 3.-5. februar, hvor MCTC også vil være til stede med spændende nyheder og konkurrence.

MCH Messecenter Herning danner rammerne, når mc- og autobranchen samt toppen af dansk motorsport for syvende gang udstiller de nyeste trends under fælles tag. De forventede 25.000 besøgende forkæles med omkring 150 udstillere og 45 aktiviteter fordelt på imponerende 30.000 overdækkede kvadratmeter – samt masser af udendørsaktiviteter i form af drift, rally og folkeræs.

MCTC er traditionen tro også med og opfordrer alle til at slå et smut forbi MCTC-standen, hvor man blandt andet kan møde medlemmer fra bestyrelsen og få en snak om foreningen, opleve spændende nyheder og deltage i stor konkurrence.

Motorshow løber af stablen i weekenden 3.-5. februar 2023 – billetter kan købes i forsalg online eller ved indgangen. Har du købt billet på forhånd, kan du springe billetkøen over og gå direkte i fastlane. Du kan læse meget mere om Motorshow 2023 og købe billet her.

Åbningstider:
Fredag kl. 12-19
Lørdag kl. 9:30-18
Søndag kl. 10-16:30

Priser:
Barn 0-4 år gratis
Barn & senior (5-12 år/senior 65+) 100 kr.
Voksen 150 kr.
Weekendbillet voksen 250 kr. | barn 150 kr.

 

Yamaha SuperCross & Freestyle Show

Som sædvanlig afholdes der sideløbende med Motorshow-udstillingen også Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen om aftenen fredag 3. februar og lørdag 4. februar.

I år er foregår det desuden på en helt ny, spændende bane, når løbet for 28. gang ræser ud over rampen i Herning. Her kan alle motorelskende få et godt skud action, når verdenstoppens kørere viser deres kunnen og vovemod og tæmmer de vilde motorcykler. Først gælder det supercross-løbet, der byder på et fuldt, internationalt felt for første gang siden coronapandemien. I alt 36 deltagere stiller til start til et forrygende supercross-løb, og herudover vil der blive et "danskerræs".

Herefter står den på aftenens spektakulære freestyle-show, der er kulminationen på en tempofyldt aften. I gruppen af de danske deltagere finder man verdens yngste freestyle-kører, syvårige Felix Falver, som i en tidlig alder har lært at lave tricks på motorcykel og for en sikkerheds skyld lander på en luftpude, en såkaldt airlanding. I alt deltager syv freestylere, hvilket er flere end nogensinde før. Og der er flere nyheder på tapetet. For første gang nogensinde kan man opleve freestyle på en el-motorcykel. Den bliver bestyret af Redbull-atleten Mat Rebeaud fra Schweiz. Derudover kan man opleve et generationsskifte, idet belgieren Jimmy Verburgh, som har været til supercross i Herning og vundet to gange siden 1997 og nu er foregangsmand på freestyle-teamet, nu kan introducere sin søn, som kører i løbet.

Læs mere om det vilde event og køb billet her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.