MC nyheder

Mosten Rock 'n' Race er i fuld gang

  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (2).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (3).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (1).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (8).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (4).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (5).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (6).jpg
  • mosten_rock_n_race_2021_mctc (7).jpg

Der er gang i den på Norddjurs i disse dage, hvor Mosten Rock 'N' Race løber af stablen.

Selvom Mosten RaceDay 2021 er aflyst, er der på ingen måde stille på Norddjurs disse dage. Som en "afløser" til det traditionelle Mosten RaceDay bliver der nemlig afholdt Mosten Rock 'N' Race i stedet for.

"Det ser rigtig fornuftigt ud. Der er masser af tilmeldte kørere, publikum vælter ind, og vi har godt vejr," siger Hans Jørgen Hitz, der er en del af Raceday-udvalget, til MCTC.

Sidste gang, der var Mosten RaceDay, var i 2019, for i 2020 måtte arrangørerne aflyse grundet coronarestriktioner og forsamlingsforbud. Sådan forholder det sig ikke i år. Godt nok er navnet et andet, end det plejer at være, og der er hverken stort festtelt, morgenbuffet eller music award som sædvanlig, ligesom mange nordmænd og svenskere desuden bliver væk på grund af hjemlige restriktioner og efterfølgende karantænekrav.

Derfor kommer der heller ikke de sædvanlige 6.000-8.000 gæster, men snarere 3.000-4.000, vurderer Hans Jørgen Hitz, der dog ser meget positivt på årets arrangementet.

"Folk er glade og tilfredse, og hold da kæft hvor vi har savnet det. Vi trænger til noget nitro og brændt gummi i næseborene – og kolde bajere," siger han.

Mosten Rock 'N' Race er i gang 2.-5. september 2021, adressen er som altid Bode Engvej 15, 8950 Ørsted, og billetter kan både købes ved indgangen og online, hvor du også kan læse mere om årets program.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.