Covid-19 lammer MotoGP

Rejsebegrænsninger på grund af frygt for Coronavirus rammer nu også MotoGP hårdt. Først blev topklassen i Qatar GP annulleret, og i dag er hele Thailands GP-afdeling meldt udsat på ubestemt tid.

Frygt for spredning af den meget omtalte Coronavirus Covid-19 rammer nu også MotoGP. FIM, IRTA og Dorna måtte søndag aften vælge at aflyse topklassen i MotoGP ved åbningsløbet på ørkenbanen Losail i Qatar.

Her vil Moto2 og Moto3 dog afvikle sæsonåbneren fra 6. til 8. marts som planlagt, da kørerne i de lette klasser allerede er på Losail-banen for at træne, og derfor ikke bliver ramt af viruskarantænen.

Men det er måske kun starten på problemerne med afvikling af MotoGP-arrangementer i 2020. Problemerne omkring Covid-19 rammer nemlig også Thailand Grand Prix, som i dag mandag af samme årsager er annonceret udsat på ubestemt tid.

Det er måske kun toppen af isbjerget vi har set med de to aflysninger afhængig af udviklingen kan det vise sig at ramme langt flere arrangementer i 2020.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.