MC nyheder

Ny mc-afdeling og -logo for Kawasaki

Kawasaki adskiller deres motorcykelafdeling fra Kawasaki Heavy Industries og introducerer River Mark som motorcykeldivisionens officielle logo.

Kawasaki motorcykler fik fra 1. oktober sin egen separate afdeling, og samtidig blev River Mark det officielle identitetssymbol for Kawasakis motorcykelafdeling.

Kawasaki Heavy Industries (KHI) omfatter global produktion inden for virksomheder med fokus på hav, land, luft og endda i det ydre rum. Ændringen sker ifølge Kawasaki for at opnå en mere fokuseret og dedikeret motorcykeldivision, og derved have en hurtigere reaktion på markedstrends, modeludvikling med mere.

Samtidig introduceres River Mark, som motorcykelafdelingens logo. River Mark (der en stiliseret version af den japanske karakter, som betyder flod) er det originale logo fra 1878, da Shozu Kawasaki stiftede Kawasaki. Mærket er også præsenteret på Ninja H2-modeller siden lanceringen i 2015 og blev fra starten af oktober 2021 symbol for hele Kawasakis motorcykelproduktion.   

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.