MC nyheder

Motorlopper i Herning

Skattejagten sættes traditionen tro ind i MCH Messecenter Herning, der lørdag 16. november 2019 omdannes til et sandt loppe- og stumpemekka.

Lørdag 16. november fra klokken 8 til 16 lukker MCH Messecenter Herning dørene op til den 70. udgave af Loppe- & Stumpemarked. Omkring 400 udstillere breder sig over et område på 23.000 kvadratmeter fordelt i otte store haller, hvilket gør arrangementet til Danmarks største indendørsmarked. Hallerne D, E, F og H rummer alskens genbrugs- og kræmmerting til hus, have og hobby, men hallerne J1, J2, J3 og K er forbeholdt motorentusiaster.

Har man benzin i blodet er dette område et overflødighedshorn af stumper, reservedele og udstyr til både motorcykler, biler, scootere og knallerter. Man kan også få værdifuld ekspertise fra de mange udstillere, der gladeligt deler ud af specialviden og mange års erfaring med at samle, reparere eller opgradere køretøjer. Samtidig kan man glæde sig til at gå på opdagelse blandt de mange veteranbil-, knallert- og motorcykelklubber, som viser deres forskellige aktiviteter frem på markedet.

Adgang koster 60 kroner i forsalg på www.loppeogstumpemarked.dk, hvor man også kan læse mere om stadepladser, hvis man ønsker at udstille på markedet.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.