MC nyheder

MV Agusta i nyt samarbejde

 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (3).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (1).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (13).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (14).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (5).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (8).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (9).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (10).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (4).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (6).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (7).jpg
 • MV Agusta Superveloce Alpine MCTC (12).jpg

Specialmodellen Superveloce Alpine er resultatet af et samarbejde mellem to ikoniske mærker; motorcykelproducenten MV Agusta og sportsvognsfabrikanten Alpine. Den unikke motorcykel kommer til foråret.

MV Agusta har indgået et samarbejde med Alpine – den ikoniske franske sportsvognsproducent. Alpine, der er et brand under Renault, er etableret i 1955 og især Alpine A110 er kendt af entusiaster for sit fantastiske design og mange sejre i rally – blandt andet i 1971 og 1973, hvor den vandt Monte Carlo Rally.

Blå lak og kulfiber
For et par år tilbage blev mærket genoplivet med introduktionen af den nye Alpine A110, og det er Alpine A110, der har været udgangspunktet for samarbejdet med MV Agusta. Nu laver det italienske mc-mærke nemlig en Superveloce limited series – baseret på Alpine A110.

Den specielle MV Agusta er inspireret af sportsvognen Alpine A110.

 

Blå er den karakteristiske farve for Alpine – og denne blå er naturligvis også at finde Superveloce Alpine, der også har fået Alpine logoer. Derudover adskiller denne Superveloce-model sig med alcantara-sæde, adskillige kulfiberdele samt tankdæksel i aluminium med sort læderrem. For at markere det fransk-italienake samarbejde er der desuden både det franske og italienske flag på motorcyklen.

Flere tekniske opdateringer
Det mest interessante ved Superveloce Alpine er dog ikke de nye designdetaljer, men derimod at den præsenterer ny teknologi, som fra næste år vil sprede sig til resten af MV Agustas 800-modeller. Det gælder eksempelvis en Euro 5-opdatering af den trecylindrede motor, der også vil komme til Brutale 800, Dragster 800 og F3 800 i 2021.

MV Agusta Superveloce Alpine produceres i 110 nummererede eksemplarer, og det er først til mølle med salget.

Den debutterer også en helt ny elektronikpakke med IMU-styret kurve-ABS og traction-control, fartpilot, anti-stejlefunktion, launch control og meget andet, som også vil sprede sig til andre MV-modeller. Det samme gælder den 5" TFT-farveskærm med mobilopkobling, som kan forbindes til den nye MVRide app.

Superveloce Alpine vil komme til salg gennem MV Agusta’s internationale forhandlernetværk, hvilket herhjemme består af F.I. Motorcykler i Sorø. Om de får en model hjem vides ikke ligesom den danske pris heller ikke er offentlig. På det italienske marked er prisen 36.300 Euro, så hvis der skal dansk afgift på, kommer vi nok i nærheden af 500.000 kroner – hvis man kan få fingre i en, for de 110 eksemplarer forsvinder sikkert hurtigt.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.