MC nyheder

Nu åbner Danmarks Motorcykel Museum

Lørdag den 30. maj er der sæsonåbning for Danmarks Motorcykel Museum i Stubbekøbing. Der bliver ikke fælleskørsel på dagen, men museet glæder sig alligevel til igen at byde gæster velkommen blandt de gamle motorcykler.

Med den seneste lempelse af restriktionerne grundet Covid 19, er der givet tilladelse til at museer igen må åbne. Bestyrelsen for Danmarks Motorcykel Museum har derfor besluttet, at der nu åbnes for første gang i år, og første åbningsdag bliver nu på lørdag den 30 maj.

Det bliver dog ikke uden forholdsregler, for der vil maksimalt være tilladt 60 gæster på samme tid på museet for at kunne sikre passende afstand, mens der er lavet forskellige sikkerhedstiltag for at leve op til retningslinjerne. Derudover bliver der ingen fælleskørsel eller anden festivitas i forbindelse med åbningen.

Museet opfordrer i øvrigt til, at de frivillige, der har vagt på museet, hver især må vurdere ud fra personlige forhold, om de forsat vil møde frem. Det samme gælder i øvrigt de ugentlige Late Night-arrangementer om torsdagen, der er planlagt til at genopstarte 2. juli.

Fra denne weekend er det altså igen muligt at besøge Danmarks Motorcykel Museum, dog under de retningslinier der generelt er for samvær her under Corona-epidemien. Læs mere på deres hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.