MC nyheder

Nu kan du se 972 Breakdowns

  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (4).jpg
  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (3).jpg
  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (5).jpg
  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (6).jpg
  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (2).jpg
  • 972_breakdowns_film_stream_online_mctc_2022 (1).jpg

Motorcykel-dokumentarfilmen "972 Breakdowns" har været længe undervejs, men kan nu lejes online – eller købes på DVD.

I MCTC-magasinet #06/2022 bragte vi en historie om mc-dokumentarfilmen "972 Breakdowns". Filmen har mildest talt været længe undervejs, idet den havde premiere tilbage i august 2020.

Efterfølgende er den blevet vist på flere forskellige filmfestivaler rundt om i verden, men det er først for nylig, at den er blevet tilgængelig online.

Nu kan man nemlig leje og se filmen via hjemmesiden Leavinghomefunktion for 10 euro. Vær opmærksom på, at filmen kan lejes på henholdsvis engelsk og tysk, og at der ikke er danske undertekster.

Findes også på DVD

I den 110 minutter lange dokumentarfilm følger vi fem unge menneskers vilde rejse på rustne Ural-sidevognsmotorcykler fra Tyskland og østover hele vejen til USA. Og det går ikke stille for sig, kan vi hilse og sige!

Hvis det der med streaming og online-leje er en anelse for moderne til dig, kan filmen – samt en masse merchandise – også købes på DVD

Har du endnu ikke set filmen, kan det kun anbefales at tjekke traileren ud.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.