MC nyheder

Ny direktør i MCTC

MCTC har ansat ny direktør og kan per 1. januar 2024 byde Hans Jørgen Hansen velkommen i foreningen.

MCTC's bestyrelse har i samarbejde med rekrutteringsfirmaet Ballisager A/S ansat en ny direktør pr. 01.01.2024. Via Ballisager A/S blev bestyrelsen præsenteret for en række gode og kompetente kandidater til stillingen som direktør.

Bestyrelsen har foretaget en samlet vurdering af Hans Jørgen Hansen, og ud fra bl.a. uddannelse, kompetencer, erhvervserfaring samt ud fra at Hans Jørgen Hansen er passioneret motorcyklist. Dette kombineret med Hans Jørgen Hansens energi og ideer omkring drift og udvikling af MCTC, har gjort, at vi føler, at vi har truffet det bedste valg for MCTC og for medlemmerne af MCTC.

Hans Jørgen Hansen udtaler: Jeg er glad og taknemmelig over at bestyrelsen for MCTC har valgt at vise den tillid at pege på mig til posten som direktør for foreningen. Det er med stor ydmyghed, at jeg påtager mig stillingen og dermed ansvaret for at skabe de bedst mulige vilkår for foreningens mere end 36.000 medlemmer. At arbejde med ens interesse og samtidigt have muligheden for at flytte noget til gavn for så bred en gruppe af medlemmer er noget, som jeg glæder mig helt enormt til!

Bestyrelsen håber, at aftalen med Hans Jørgen Hansen bliver til glæde, gavn og udbytte for alle parter, og byder Hans Jørgen Hansen velkommen i foreningen.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.