MC nyheder

Ny Ducati-forhandler i Kolding

Ducati Danmark udvider forretningen med Kolding MC som ny forhandler i Jylland.

Hvis alt går efter planen, vil der til foråret 2021 være endnu større mulighed for at opleve Ducatis modelprogram herhjemme. Det oplyser Ducati Danmark i en pressemeddelelse 1. oktober 2020.

"Vi udvider vores autoriserede forhandlernet med endnu en forhandler i Jylland – et stort velkommen skal lyde til Kolding MC ApS".

Ifølge Ducati Danmark forventer Nikolaj Buhl fra Kolding MC at kunne slå dørene op 1. marts 2021, hvor et bredt udvalg af Ducatimodeller kan ses i butikken blandt hans nuværende mærker Kawasaki, Suzuki og Triumph.

"Vi ser frem til samarbejdet, og vi er sikre på, at mange nye Ducatister i Sønderjylland og på Fyn vil få stor glæde af en autoriseret Ducatiforhandler og serviceværksted i nærområdet".

Udover den nye forhandler på Trianglen 26, 6000 Kolding består Ducatis forhandlernet af Ducati Copenhagen, F.I. Motorcykler på Sjælland og Glad Rasmussen MC i Feldballe på Syddjursland. Derudover er Promotor autoriseret serviceværksted i Måløv på Sjælland.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.