MC sport

Ny konge af Sachsenring

Søndagens MotoGP bliver med en ny vinder, da den ottedobbelte vinder af Sachsenring GP Marc Marquez ikke stiller op.

MotoGP-sæsonen er halvvejs og alt står åbent. Et er dog sikkert, at med en skadet Marc Marquez skal der findes en ny vinder af det tyske GP for første gang siden 2012.

Der masser af kandidater til den tomme trone, som Honda via Dani Pedrosas tre sejre (2010 til 2012) har siddet på siden 2010.

Den regerende verdensmester Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) fører nu mesterskabet med 22 point, og han ligner en stærk kandidat til sejren i weekendens GP.

Aleix Espargaro (Aprilia Racing) og Enea Bastianini (Gresini Racing MotoGP) ånder ham i nakken i den samlede stilling, og vil gøre alt for at stjæle så mange point som mulig fra Yamahas hurtige franskmand – og spørgsmålet om hvilket navn der står på det øverste trin i Tyskland søndag står vidt åben.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.