MC nyheder

Ny nordisk Piaggio Group-distributør er på plads

Svensk Piaggio-importør bliver ny nordisk distributør af alle Piaggio Groups mc-mærker – heriblandt Aprilia, Moto Guzzi og Vespa.

Siden den nu forhenværende danske Piaggio Group-importør, TMP i Roslev, indstillede distributionen i december 2020, har der været spekuleret i, hvem der skulle overtage importen af de italienske motorcykelmærker herhjemme.

Men efter en tid med uvished, er der nu kommet en ny officiel distributør. Fra 1. januar 2021 er det således svenske PG Nordic (tidligere SPG Import), der er distributør for alle Piaggio Groups-mærker – herunder Aprilia, Moto Guzzi og Vespa – i hele Norden.

”Det er en stor ære, at vi modtager denne tillid fra Piaggio Group, og det er sandsynligvis den bedste anerkendelse, vi kan få for den indsats og de forbedringer, vi har formået at opnå i Sverige i disse år,” siger Marcus Strauch, der er operativ chef hos PG Nordic.

Deres hovedkontor ligger i Stockholm, hvor de også har deres eget lager med dele og tilbehør til alle Piaggio Groups mærker, som blandt andet tæller Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa. Her er ifølge PG Nordic dedikerede og erfarne medarbejdere, hvis mål er at give deres forhandlere den bedst mulige support. Med hensyn til køretøjerne arbejder de med et eksternt logistikcenter, der også fungerer som et lager. Herfra sendes samtlige køretøjer til alle forhandlere i Norden.

”Det faktum, at vores lagre af både køretøjer og tilbehør nu bliver endnu større, er forhåbentlig noget, alle vores nordiske forhandlere kommer til at nyde godt af," siger Marcus Strauch.

 

Marcus Strauch, operativ chef hos PG Nordic, der fra 1. januar 2021 står for distributionen af alle Piaggio Groups mærker i hele Norden.

 

2021-priser og program også snart på plads

Ifølge MCTC's oplysninger vil PG Nordic inden længe kunne præsentere det danske 2021-program og -priser for både Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio og Vespa.

Følg med her på hjemmesiden, når vi forhåbentligt snart kan løfte sløret for det hele.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.