Ny sønderjysk Honda-forhandler

MC Syd i Rødding har udvidet forretning til også at omfatte autoriseret salg og service af Honda-motorcykler. Og hele modelprogrammet står allerede klar til dækspark i forretningen på Ribevej 32A.

Med generel fremgang i motorcykelbranchen og stigende efterspørgsel efter også Honda-motorcykler opruster Honda med ny forhandler. Denne gang i Sønderjylland hvor en af Danmarks største motorcykel forhandlere, MC Syd A/S, fra 2020 skal repræsentere Honda Motorcykler med både forhandling af nye og brugte motorcykler samt fuldt autoriseret Honda-serviceværksted.

Jimmi Kjær og Frederik Jensen, der sammen ejer MC Syd A/S, skønner, at de med den nybyggede godt 550 kvadratmeters udvidelse af butikken og samarbejdet med Honda vil komme op på at sælge 700 motorcykler om året.

- Vi har indgået en aftale med Honda, så vi fremover har hele deres program i butikken. Vi vil fremover altid have mindst 100 Hondaer til priser fra 20.000 til 580.000 kroner, fortæller indehaver Jimmi Kjær, der også til dagligt driver forretningen. Han glæder sig over samarbejdet, der utvivlsomt også vil glæde de mange kunder, der finder vej til butikken.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.