Ny sønderjysk Honda-forhandler

MC Syd i Rødding har udvidet forretning til også at omfatte autoriseret salg og service af Honda-motorcykler. Og hele modelprogrammet står allerede klar til dækspark i forretningen på Ribevej 32A.

Med generel fremgang i motorcykelbranchen og stigende efterspørgsel efter også Honda-motorcykler opruster Honda med ny forhandler. Denne gang i Sønderjylland hvor en af Danmarks største motorcykel forhandlere, MC Syd A/S, fra 2020 skal repræsentere Honda Motorcykler med både forhandling af nye og brugte motorcykler samt fuldt autoriseret Honda-serviceværksted.

Jimmi Kjær og Frederik Jensen, der sammen ejer MC Syd A/S, skønner, at de med den nybyggede godt 550 kvadratmeters udvidelse af butikken og samarbejdet med Honda vil komme op på at sælge 700 motorcykler om året.

- Vi har indgået en aftale med Honda, så vi fremover har hele deres program i butikken. Vi vil fremover altid have mindst 100 Hondaer til priser fra 20.000 til 580.000 kroner, fortæller indehaver Jimmi Kjær, der også til dagligt driver forretningen. Han glæder sig over samarbejdet, der utvivlsomt også vil glæde de mange kunder, der finder vej til butikken.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.