MC nyheder

Ny Z H2 får Skyhook

  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (2).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (1).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (8).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (6).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (5).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (7).jpg
  • Kawasaki Z H2 SE MCTC (4).jpg

Kawasaki har præsenteret en ny topversion af deres kompressorladede streetfighter Z H2, der blandt andet får glæde af Showas elektroniske Skyhook-affjedring. Læs alt om Z H2 SE i artiklen her.

Til 2021 kommer der er ny version af Kawasakis kompressorladede Z H2. Modellen har tilnavnet SE, og det er topmodellen af Kawasakis streetfightere. Rørgitterrammen og den firecylindrede rækkemotor på 998 kubik deler SE med de andre Z H2'er, så der et stadig 200 hestekræfter at lege med.

Mere avanceret
Ligesom de andre Z H2'er har SE også et pænt udvalg af elektronisk udstyr som standard, der blandt andet omfatter IMU-styret kurve-ABS og traction-control, quickshift i begge retninger, launch control, fartpilot og forskellige køreprogrammer. Derudover smider Z H2 SE dog endnu et elektronikkort, da denne model er udstyret med Showas elektronisk justerbare Skyhook-affjedring.

SE adskiller sig først og fremmest med elektronisk Skyhook-affjedring fra Showa.

Selve komponenter er en Showa SFF-CA forgaffel på 43 mm og en BFRC lite bagfjeder, der med elektronisk støddæmpning dels kan ændres fra fast til blød med et tryk på en knap, og dels automatisk tilpasser sig underlaget og modvirker tiltning under henholdsvis acceleration og opbremsning.

Mere bremsekraft
Derudover udskifter SE den normale Z H2's M4.32-calipre med Brembos top-of-the-line Stylema-enheder på et sæt 320 mm skiver fortil – hvilket virker passende til en motorcykel, der ønsker at være den vildeste streetfighter på markedet.

Z H2 SE kan kendes på den grønnere lakering, Showa-forgaflen og Stylema-caliprene.

Kawasaki Z H2 SE starter ved 319.990 kroner herhjemme, en merpris på 40.000 kroner sammenlignet med den normale Z H2 – hvis man da kan kalde en 200-hestes nøgen-mc "normal".

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.