Af Daniel Bohnsen / 31-05-2024

Staben af instruktører er kraftigt udvidet til MCTC-kørekurserne til 2024-sæsonen for at kunne tilbyde masser af køretræning over hele landet til MCTC-medlemmer.

Der tilbydes i øjeblikket 10 kurser forskellige steder i landet og oprettes løbende nye efter behov. Du kan følge udbuddet og finde et MCTC-kørekursus i nærheden af dig i MCTC’s webshop via linket her. Som MCTC-medlem kan du desuden komme på mc-kørekursus for kun 250 kroner.

Alle kan være med

MCTC’s kørekurser henvender sig til alle, der ønsker at få opfrisket de elementære kørefærdigheder, og det kan være aktuelt for de fleste efter vinterpausen, i forbindelse med køb af ny motorcykel, eller hvis man ønsker at optimere sine evner til at manøvrere motorcyklen på eventuelt ferien eller i trafikken generelt.

Et MCTC-kørekursus gør dig bedre rustet til oplevelser på den tohjulede, og kører du ofte med passagerer, kan du gratis tage din passager med og træne kørsel med passager på kurset også.

Uanset hvilket motiv du har for at deltage, vil MCTC-kørekurset være noget for dig – alle øvelser tilpasses den enkelte deltager, og alle kan være med!

Læs også

Mangler magasinet?

#04 | 2024: Nyt nummer ude nu

Motorcyklister forenes