MC nyheder

Rømø Motor Festival vender tilbage i 2021

Rømø Motor Festival vender stærkt tilbage i 2021, bekræfter arrangørerne.

Skuffelsen var stor, da Rømø Motor Festival (RMF) tidligere på året blev aflyst på grund af coronasituationen. Men nu er der opløftende nyt.

Den populære motorfestival vender tilbage i 2021, og datoen er allerede klar: 20.-22. august 2021.

Det skriver arrangørerne på RMF's officielle Facebookside søndag 20. december.

I 2019 besøgte mere end 30.000 mennesker festivalen på Lakolk Strand på Rømø, og det bliver derfor spændende at se, hvordan festivalen bliver afviklet i 2021. 

Men skal man tro arrangørerne, er der altså ikke noget, der tyder på, at corona igen kommer til at bremse den femte udgave af festivalen.

 

Har du læst MCTC's reportage fra Rømø Motor Festival?

Selvom RMF 2021 først løber af stablen i august, skal deltagere huske, at tilmelding begynder allerede fra 1. februar 2021.

Man kan læse meget mere om festivalen på RMF's hjemmeside eller i MCTC's reportage fra sidste års udgave i Touring Nyt 7/2019 (kræver medlemskab).

Er du endnu ikke medlem af MCTC, kan du bestille medlemskab ved at trykke på billedet nedenfor. 

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.