MC nyheder

Flest af "de grønne" fra Rydberg

Rydbergs MC i Aidt er atter topscorer i at lange ”grønne fra kassen” over disken – og den midtjyske mc-forretning tog også 2019-titlen som Årets Kawasaki-forhandler i DK.

Den danske importør af Kawasaki, Carl Andersen Motorcykler A/S, uddeler hvert år en anerkendelse til deres bedst sælgende forhandler, og for fjerde år i træk går prisen til firmaet i Aidt, som den forhandler, der også i 2019 har solgt flest Kawasaki-motorcykler i Danmark.

Rydbergs MC udmærker sig blandt andet med, at de har indrettet et Kawasaki-showroom med et unikt Kawasaki-miljø, hvor de fleste af modellerne i Kawasakis program kan vises frem for kunderne, som også kan få en prøvetur, inden de handler.

”Vi er stolte over, at vi igen er kåret som den mest sælgende forhandler i DK, og vi ser det som et resultat af vores daglige kundepleje. Jeg er stolt over den præstation, vores salgsteam har lavet, og det er teamwork, som ligger til grund for vores resultater,” udtaler Henrik Rydberg.

Rydbergs MC (fra venstre): Dennis Rydberg, Bruno Bækkelund og Henrik Rydberg fik hæderen overrakt af Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.