Se udstillerlisten til Motorshow i KBH

Efter en veloverstået weekend med fede motorcykler og masser af besøgende i Herning, lægger Motorshow nu kurs mod Sjælland og Bella Center i København.

Traditionen tro blev det en weekend fyldt med adrenalin og vilde stunts, store motorer og masser af hestekræfter, da Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning var centrum for to af årets største motorevents med Yamaha SuperCross & Freestyle Show og Motorshow på programmet. I løbet af tre dage lagde 30.961 besøgende vejen forbi for at få tanket op med benzin i blodet.

Motorshow for femte gang i Herning
Det var femte gang, at man kunne opleve de nyeste og mest markante modeller på to og fire hjul til Motorshow i Herning, og både hos udstillere og arrangøren er der stor tilfredshed.

- Flere af vores udstillere er blevet blæst bagover af interesserede kunder. Der har været gang i den hele weekenden med masser af gæster, fede motorcykler og biler og selvfølgelig shows. Det er netop totaloplevelsen, der er én af grundene til, at Motorshow er blevet en tradition i Herning, fortæller Lars Green, arrangør af Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show samt manden bag ASP Event.

Motorshow er et mekka for motorcykelentusiaster, og med hele den danske motorcykelbranche samlet i Herning var der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt alle de nyeste modeller og udstyr, store maskiner og vilde designs.

- Motorshow Herning har endnu engang været en fantastisk oplevelse. Vores medlemmer har haft forrygende travlt på messen, så der er stor tilfredshed hos alle. De besøgende har været seriøse og har udvist stor køberinteresse, så weekenden har været en succes, fortæller Erik Blacha, formand for Motorcykel Importør Foreningen.

Kurs mod København
Denne weekend er det så Bella Center i Hovedstaden, der står for skud, når Motorshow lørdag den 8. og søndag den 9. februar slår dørene op til endnu et par gode dage i køretøjernes tegn. MCTC og alle de andre udstillere tager allerede afsted i morgen og sætter standene op, så de er klar til de første besøgende klokken 10 lørdag.

Hvis du endnu ikke har købt billet, kan det stadig nås på hjemmesiden her. Prisen er 160 kroner for voksne, og 100 kroner for børn og seniorer. Nedenfor finder du udstillingensplanen for Bella Center, så du kan se, hvad du kan glæde dig til. Vi ses derovre!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.