MC nyheder

Skal du på mc-ferie i år?

Bliver motorcyklen i garagen denne sommer, eller har du (fortsat) planer om at tage på mc-ferie? Giv dit besyv med i FEMA's spørgeskemaundersøgelse.

Sommerferien står for døren, og for mange motorcyklisters vedkommende er det også ensbetydende med mc-ferie i ind- og udland. Eller sådan plejer det i hvert fald at være.

Men grundet coronavirus er alting i år ikke, som det plejer at være. Derfor har FEMA, Federation of European Motorcyclists’ Associations, udsendt et spørgeskema, der skal forsøge at give et billede på, hvordan vi motorcyklister forholder os til mc-ferie i sommeren 2020.

Spørgeskemaet består af seks korte spørgsmål (på engelsk) og tager kun ganske kort tid at besvare. FEMA og MCTC opfordrer så mange motorcyklister som muligt til at svare.

Du finder spørgeskemaet her.

OBS: Sidste frist for besvarelse er 24. juni 2020.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.