MC nyheder

Speciallavet retro-Yamaha

  • YART Yamaha YZF-R6 MCTC (5).jpg
  • YART Yamaha YZF-R6 MCTC (4).jpg
  • YART Yamaha YZF-R6 MCTC (2).jpg
  • YART Yamaha YZF-R6 MCTC (3).jpg
  • YART Yamaha YZF-R6 MCTC (6).jpg

Yamahas østrigske racerhold har lavet en uofficiel jubilæumsudgave af den nuværende YZF-R6, for at fejre modellens 20-års jubilæum. Som egentlig var sidste år. Men hey, hvem går op i den slags detaljer, når slutproduktet er en fed motorcykel!

Året var 1999, da Yamaha første gang lancerede Supersport-versionen af deres YZF-R1 superbike under navnet YZF-R6. Og selvom 1999 måske lige knapt er længe nok siden til, at man kan kalde den første generation for "retro", så er 20-års jubilæet alligevel værd at fejre – også selvom det egentlig var sidste år.

En moderne kopi
Det har YART, eller "Yamaha Austra Racing Team", sat sig for at gøre med en speciallavet udgave af R6'eren klædt i originalens rød/hvide lakering. YART 20th anniversary YZF-R6, som det fulde navn lyder, er altså ikke en officiel Yamaha-model, men den kan stadig bestilles ny af alle på mail-adressen office@yart7.com.

Snude mod snude er slægtskabet mellem Yamaha YZF-R6 anno 1999 og YART-retroversionen anno 2020 tydeligt.

Ja, altså af alle der har pengene, for den speciallakerede R6'er er ikke gratis. YART tager 20.000 Euro, eller knap 150.000 kroner, for modellen – og det er uden afgift, for YART R6'eren er primært tiltænkt bane. Hvis du vil læse mere om YART, kan du tjekke deres hjemmeside ud her – de er ikke en hvilket som helst østrigsk racerklub, men derimod Yamahas officielle Endurance Racing-hold. Ellers kan du nyde billederne af R6'eren i galleriet øverst, vi synes stadig, at farverne holder i dag!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.