MC nyheder

Større MCTC-rabat på motorcykelforsikring

MCTC’s aftale med Topdanmark har fået et løft i 2018. Som medlem af MCTC får du nu 22 procent i rabat på Topdanmarks motorcykelforsikring.

Det hører sjældenhederne til, at et forsikringsselskab giver ved dørene. Men MCTC’s rabataftale med Topdanmark er blevet bedre i 2018, da rabatten på mc-forsikringer hos Topdanmark nu er 22 procent – gældende for både eksisterende og nye mc-forsikringer.

Indtil nu har rabatten hos Topdanmark ligget på 20 procent. Selvom en stigning på to procent måske ikke lyder af det store, er der grund til at glæde sig, da det således kun er tredje gang siden 1994, at rabatten er steget.

Den første MCTC-rabataftale på mc-forsikringer kom i hus i 1983 og trådte i kraft året efter. Dengang lød aftalen på 10 procent i rabat hos Topsikring (nu Topdanmark). I jubilæumsudgaven af Touring Nyt fra marts 1991 kunne man blandt andet læse følgende om rabataftalen: ”Samtidig med at aftalen blev offentliggjort i Touring Nyt, skrev et andet forsikringsselskab til sine mc-kunder, at deres præmier ville stige drastisk i løbet af 1984. Resultatet blev en kraftig tilstrømning til MCTC-gruppen i Topsikring og til MCTC”.

Rabatten er steget, så du nu får du 22 procent i rabat på mc-forsikringen hos Topdanmark som medlem af MCTC.

I 1994 blev rabataftalen med Topdanmark fornyet og øget fra 10 til 15 procent. Sådan fortsatte det, indtil det i Touring Nyt 9/04 blev offentliggjort, at aftalen nu ikke længere lød på 15 procent, men derimod hele 20 procent gældende fra 2005, og nu stiger den altså igen – denne gang til 22 procent.

Det med småt
Du skal være almindeligt medlem af MCTC for at kunne gøre brug af rabataftalen med Topdanmark. Passive medlemmer kan derfor ikke benytte aftalen. Ved at se på dit medlemsnummer kan du hurtigt finde ud af, om du er almindeligt medlem. Medlemsnummeret skal nemlig begynde med enten ”1” eller ”9”.      Hvis du bor på Bornholm, er det desværre ikke muligt at gøre brug af aftalen.

Du behøver ikke at have andre forsikringer hos Topdanmark for at få motorcykelforsikringen. Kun hvis din mc er en Harley-Davidson, en højrisiko-motorcykel eller mere end 300.000 kroner værd, kan der være ekstra krav (for eksempel om satellit-sikring eller andre forsikringer hos Topdanmark). Nye MCTC-medlemmer får tilsendt en særlig folder om mulighederne hos Topdanmark.

Hvis du allerede får MCTC-rabat hos Topdanmark, behøver du ikke at foretage dig noget – rabatten bliver (med virkning fra 15. marts 2018) automatisk forhøjet, næste gang du betaler. Du kan læse mere om aftalen på www.topdanmark.dk/mctc eller kontakte Topdanmark eller MC Touring Club for mere information.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.