MC nyheder

Stumpemarked i Aars

Lørdag 1. oktober 2022 er der igen Aars Stumpemarked i Messecenter Vesthimmerland – i år med billigere priser.

Pressemeddelelse udsendt af Aars Stumpemarked

Så er det på lørdag 1. oktober 2022, at det igen går løs til Aars Stumpemarked i Messecenter Vesthimmerland, som er Nordjyllands allerstørste stumpemarked, med alt hvad det tekniske hjerte kan begære.

Som følge af de stigende priser på, ja nærmest alt, så har vi valgt at justere på priserne, så ALLE kan være med. Derfor har vi valgt at lave følgende justeringer, så priserne nu er at:

  • En 3x3 meter standplads koster 200 kr. inklusive et armbånd/entré
  • Borde kan nu lejes for 50 kr., hvis ikke man selv tager et med hjemmefra
  • Strømstik afregnes med blot 50 kr. uanset forbruget
  • Entréen koster 75 kr. fra klokken 10-14, og fra klokken 14 koster den blot 25 kr.
  • Der gives en rabatkupon til alle specialkøretøjer, der parkerer foran messecenteret på asfaltparkeringen, således at føreren kommer ind for blot 25 kr. fra klokken 10-14, men efter klokken 14 giver den gratis entré, så der er lidt ekstra at tanke for

Vi håber på, at det kan hjælpe lidt på situationen i husstandene rundt omkring, således at der stadig er råd til at tage til Stumpemarked og støtte op om os, hvad end man har behov for at købe noget, eller man blot vil nyde en god dag med spændende ting at kigge på og snakke om, så kan det gøres MEGET billigt, og vi kan stadig betale for alle de prisstigninger, som vi også står med i en tid, hvor intet bliver billigere, så vil vi godt gøre således, at det stadig skal være til at overkomme at komme lidt ud - krig og krise til trods.

Husk at I må MEGET gerne hjælpe med at sprede budskabet og dele og tagge på livet løs, så vi kan mødes i Aars, inden vi igen lukker os inde i garagerne og begynder at gøre klar til næste sæson går løs - med et forhåbentligt mere stabilt prisleje på alting, især på brændstof til vores herlige køretøjer.

Du kan kontakte Aars Stumpemarked på Aars-Stumpemarked.dk eller Facebook.dk/AarsStumpemarked

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.