Suzuki viser ny V-Strom

Suzuki forventes at præsentere en ny V-Strom 1000 på EICMA-udstillingen næste uge, men allerede nu har de udsendt en video, der viser den nye adventuretourer.

Én af Suzukis mest populære modeller herhjemme, den store rejsemaskine V-Strom 1000, kommer i en ny version næste år med ændringer på både design og teknik. Den mest åbenlyse forandring er naturligvis designet, der går i en ny retning fra forgængeren med et mere retro-inspireret udseende.

Helt specifikt er det DR "Big"-modellerne DR 750 S og DR 800 S fra 1980'erne og 1990'erne, der har givet inspiration til designet på den nye V-Strom med et mere kantet "næb" over forhjulet og en firkantet forlygte, der lader til at være taget fra sidste års nyhed GSX-S 1000 Katana.

 V-Strom 1000 mister sin analoge omdrejningstæller i 2020, men skærmen er formentlig ikke TFT.

Suzuki har endnu ikke afsløret noget på teknikfronten, men rygterne går, at motoren bliver en Euro5-opdateret udgave af den 1.037-kubiks V2'er, der sidder i den nuværende V-Strom 1000. Derudover er det åbenlyst, at den nye model får LED-lygter, mens instrumenteringen bliver ren digital. Den store skærm lader dog til at være den LCD-enhed, der kendes fra GSX-R og Katana-modeller, og altså ikke en fuld TFT-farveskærm.

Men dét og meget mere bliver vi klogere på i næste uge, hvor vi holder jer opdateret med alle de største mc-nyheder direkte fra EICMA-udstillingen i Milano. Indtil da kan du se videoen med den ny Suzuki V-Strom 1000 herunder:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.