MC nyheder

TEASER: Nimbus genopstår (igen)

Iværksætteren Claus Støvlbæk Clausen vil igen forsøge at genoplive det danske motorcykelmærke Nimbus. Du får hele historien i en kommende udgave af MCTC’s medlemsmagasin.

Det er ikke sikkert, du har hørt om iværksætteren Claus Støvlbæk Clausen før, men du har uden tvivl hørt om det danske motorcykelmærke Nimbus. Og det er netop Nimbus, som Claus Støvlbæk Clausen ønsker at genoplive. Igen.

Det er nemlig ikke første gang, han forsøger at relancere Nimbus og nærmere bestemt ”Humlebien” (type ”C”) i en moderne udgave. I 2014 fik han en licensaftale på plads med Nilfisk, som ejer rettighederne til Nimbus-varemærket. Men blot to år senere måtte han opgive projektet grundet uklarheder med Nilfisk-koncernen.

Ønsket om at genoplive Nimbus-mærket er dog aldrig forsvundet. Og 30. marts 2020 fik Claus Støvlbæk Clausen så en ny aftale på plads med Nilfisk, der foreløbig gælder de næste 25 år – en aftale han mildest talt er stolt af. ”Det er jeg utrolig glad for,” siger han til MCTC.

 

Crowdfunding skal kickstarte projektet

I første omgang skal det nye Nimbus-projekt ”kickstartes” via såkaldt rewardbaseret crowdfunding, hvor henholdsvis 50 og 500 kommende Nimbus-elmotorcykler og Nimbus-elcykler udbydes på særlige vilkår. Indsamlingen foregår på den danske crowdfunding-side Booomerang.dk.

Herefter vil der 1. november 2020 blive udbudt 2.000 folkeaktier a 5.000 kroner. I efteråret 2021 vil der igen blive udbudt folkeaktier, hvor design, prototype og modelprogram samtidig bliver præsenteret.

 

Få hele historien og alle detaljerne om det nye Nimbus-projekt samt interview med Claus Støvlbæk Clausen i en kommende udgave MCTC's medlemsmagasin.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.