MC nyheder

Stor H-D konkurrence: Se de danske deltagere

  • Caps_Cph_9642_rev1.jpg (2)
  • Caps_Cph_9532_rev.jpg (2)
  • Caps_Cph_9565.jpg (2)
  • Caps_Aarh_1.jpg (1)
  • Caps_Aarh_3.jpg (1)
  • Caps_Aarh_23.jpg (1)
  • BOTK_2018_King_Logo.jpg (1)

Battle Of The Kings IV-konkurrencen er i gang, og Cap's Harley-Davidson i Aarhus og København er med. Se alle deltagerne og stem på din favorit her:

Mere end 200 Harley-Davidson® forhandlere konkurrerer om at blive Custom King. Det er fjerde år, at konkurrencen afholdes, og Battle of the Kings er en hyldest til de mange custom specialister, der med stor begejstring og ildhu hver dag skaber unikke designs og flotte ombygninger ude hos forhandlerne.

Battle of the Kings er i 2018 blevet verdensomspændende med deltagelse af autoriserede Harley-Davidson forhandlere fra Europa, Japan, Australien, Mexico, Sydafrika og Mellemøsten. De nordiske lande stiller med 16 unikke custom motorcykler fra hhv. Danmark (2), Norge (4), Sverige (8) og Finland (2).

Cap's Harley-Davidson Copenhagen med deres bud: The Ultimate Bike.

“Det er fantastisk, at Battle of the Kings bliver større og større i Norden. Sidste år var vi repræsenteret med 4 deltagere, og i år har vi hele 16 smukke custom modeller med. Vi kan se, at forhandlerne virkelig har taget konkurrencen til sig og går rigtig meget op i det. Det er også en enestående mulighed for dem at vise deres store kompetence i at ombygge Harley’er, og vores kunder kan samtidig se, hvad der kan lade sig gøre, hvis de vil ombygge deres Harley”, udtaler Steven Fröhlich, der er marketing manager for Harley-Davidson Nordic.

Forhandlerne kan vælge mellem alle 1200 Sportster® modellerne som grundlag for at skabe deres ombygninger. Cap’s Harley-Davidson i Aarhus og København har begge valgt en Sportster Forty-Eight® og har skabt to fede custom motorcykler. Hos begge forhandlere har det været et enestående teamwork, og alle er gået til opgaven med stor energi og entusiasme.

Cap's Harley-Davidson Aarhus med deres bud: Gold Flake 48.

Blandt de nordiske forhandlere skal kåres en nordisk vinder. Frem til 18. februar kan man stemme på sine favoritter, og dem med flest stemmer vurderes herefter af en jury, som kårer den nordiske vinder. Juryen består af motorcykelbyggerne Nicholas Bech fra danske WrenchMonkees og Winston Yeh fra RoughCrafts i Taiwan. Den nordiske vinder offentliggøres i starten af marts og går sammen med de øvrige nationale/regionale vindere videre til den store Battle of the Kings finale på EICMA messen i Milano senere på året, hvor alle finalister udstilles, og den samlede vinder og årets Custom King kåres.

Man kan stemme på sine favoritter på customkings.harley-davidson.com. Her kan man også se alle modellerne og læse mere om Battle of The Kings konkurrencen.

Se de danske deltagere præsenterer deres motorcykler i videoerne herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.