MC underholdning

VIDEO: Den uovervindelige bakke

Ingen deltager har nogensinde formået at klare den hele vejen over toppen i det såkaldte Andler/Schönberg Hill Climbing race. Nu venter snart den 21. udgave af verdens måske sværeste "bakkeløb".

Det kan virke som et værre sisyfosarbejde, når deltagerne i det såkaldte Andler/Schönberg Hill Climbing race (i Belgien tæt på grænsen til Luxembourg og Tyskland) hvert år prøver kræfter med den tilsyneladende uovervindelige bakke.

Til dato er der nemlig ingen, der har klaret udfordringen og fået motorcyklen hele vejen over bakkens top.

I 2019 var der dog to "lige ved og næsten"-øjeblikke for to kørere.

Den ene var en suzuki-kører, som næsten klarede skærene. Desværre endte han med ikke at kvalificere sig, da det "kun" var forhjulet på hans motorcykel, som kom over målstregen.

Hele motorcyklen og køreren skal over

Den anden kører fik godt nok hele sin motorcykel over stregen, men ulykkeligt for ham sad han ikke længere selv på den.

Det bliver derfor spændende at se, om der for første gang kommer en kører med motorcykel over målstregen, når det prestigefyldte løb efter planen afholdes i august. Ifølge arrangørerne er der ikke udsigt til at løbet bliver aflyst på grund af corona, men datoen kan selvfølgelig nå at blive ændret.

I videoen nedenfor kan du se et sammendrag af forsøgene fra 2019 - god fornøjelse!
 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.