MC underholdning

Video: Jorden rundt på en 998

Har du ondt i hovedet i dag? Du er ikke den eneste. Vi har gravet en lille motorcykelvideo frem, der forhåbentlig kan få tankerne et andet sted hen for en lille stund – god bedri... fornøjelse!

Hvis man tror, at rejser på motorcykel er forbeholdt folk med store adventuremaskiner eller touringlokomotiver, er hollandske Peter Muurman garant for, at det ikke behøver at være tilfældet. Han havde nemlig ingen af fornævnte motorcykeltyper, og heller ikke penge til at anskaffe det, til gengæld havde han en Ducati 998 og stor appetit på eventyr.

Det resulterede i, at de to ind til videre har tilbagelagt 100.000 kilometer i 54 lande og nærmest al slags terræn. En spændende historie, som du kan se i videoen fra Petrolicious her:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.