MC nyheder

Video: Multistrada V4 på Silkevejen

Tag med på eventyr i Kina, når en række kørere prøver kræfter med Ducatis nye Multistrada V4 i serien "Silk Road Grand Tour".

I sidste uge kom nyheden om, at de danske mc-betjente fremover skal køre Ducati Multistrada V4 S. Det kan du læse mere om her.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvad den nye Multistrada V4 er for en størrelse, så skal du ikke snyde dig selv for at se nedenstående video, som Ducati netop har offentliggjort.

Om end der er tale om en rendyrket reklamefilm, ændrer det ikke på, at sceneriet er særdeles smukt, ligesom V4'eren for alvor bliver afprøvet. Desuden: Hvor tit oplever man lige Ducati på kinesisk?

Bedøm selv, hvordan Ducatien klarer sig her i episode ét, hvor Zhao Hongyi, den første kineser til at gennemføre Dakar-løbet, tager os med på eventyr i Xinjiang.




I løbet af de næste måneder vil Ducati præsentere i alt fem episoder fra 
fem forskellige kinesiske provinser langs Silkevejen.
Se første episode af "Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour" her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.