MC nyheder

Video: Retroræs i Formula 750

Sidste weekend blev det 77. Members' Meeting afholdt på Goodwood-racerbanen i England, og vi har fundet en video med højdepunkter fra vores favoritklasse.

Goodwood Road Racing Club startede traditionen tro racersæsonen med det årlige "Members' Meeting" den første weekend i april. Blandt firehjulede racerklasser som "Pre-1930 racerbiler", "Formel 3-biler i perioden 1964-1970" og "Mini-modeller op til 1300 kubik", var der én klasse især, der fangede vores interesse.

The Sheene Trophy, opkaldt efter 500cc verdensmesteren i 1976 og 1977 Barre Sheene, blev afholdt med testkørsler lørdag og løb søndag, og der var nok at kigge på! Klassen tillader i år Formula 750-motorcykler fra de tidligere 1970'ere, og talte adskillige af fortidens drømmemodeller fra både Honda, Triumph, Norton, Yamaha.

De sjældne og eftertragtede motorcykler blev dog ikke skånet på racerbanen, hvilket du kan se i videoen herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.